Način plaćanja

Uplata putem Internet bankarstva / virmanska uplata / transakcijska uplata

Odabirom transakcijskog i gotovinskog načina plaćanja ostvarujete popust od 10%

Popust od 10% ne ostvaruje se na kupnju knjiga i slikovnica nakladnika
" Naša Djeca " i "Školska knjiga"


Na svoju e-mail adresu dobiti ćete ponudu i virmansku uplatnicu sa svim podacima potrebnim za uplatu.
Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili nekim od ostalih načina plaćanja (putem pošte, banke, fine...)

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe
Kod odabira osobnog preuzimanja i dostave unutar grada Svetog Ivana Zeline omogućeno Vam je plaćanje gotovinom

Online plaćanje karticama putem HT PayWay sustava (minimalna vrijednost za plaćanje 1,33 € / 10,00 kn)

Erste banka Diners jednokratno uz MasterCard, Visa i Maestro
Zagrebačka banka d.d. jednokratno uz MasterCard, Visa i Maestro
PBZ jednokratno i obročno do 6 rata uz American Express, Visa i Maestro
HPB jednokratno uz MasterCard, Visa i Maestro

               
 
    

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

   

                

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu se nalaze ovdje.

Izjava o privatnosti

Sinteko d.o.o., u daljnjem tekstu INFOSIN, obvezuje se zaštiti osobne podatke kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke kupaca/korisnika koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Kupce informiramo o načinu na koji koristimo njihove podatke te oni odlučuju hoće li njihovo ime biti na listama koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se osobni podaci korisnika strogo čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke INFOSIN i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

INFOSIN cijeni i štiti vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge te za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo isključivo informacije koje pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo prodati, iznijeti ili dati trećoj osobi na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Registracija

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti registracijski upitnik i obaviti registraciju. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (ime i prezime, adresa uključujući poštanski broj, telefonski broj, e-mail adresa ). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podaci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.

Newsletter

Ako se korisnik prijavi za primanje newslettera, tražit će se njegove kontakt informacije.

Sigurnost

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podaci bili zaštićeni. Povjerljivi podaci zaštićeni su i online i offline. Ako naši formulari zahtijevaju povjerljive podatke, ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Internetski pretraživači (browseri) poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa ikonom lokota označavaju zaštićenost stranica. Ako je lokot na ikoni zatvoren, nalazite se na zaštićenoj stranici. Koristimo SSL šifriranje kako bismo zaštitili korisničke podatke na internetu te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo podatke zaštitili i offline. Pristup svim podacima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su ti podaci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: info@infosin.hr

Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »